مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال سند رسمی به دلیل عدم انجام تعهدات پیمانکار بعد از 4 سال

سلام. بنده سال 99 یک واحد آپارتمان در شهر قشم با سند رسمی به صورت کاملا قانونی و وکالت تام از صاحب سند قبلی خریداری کردم. الان برام ابلاغیه آمده که صاحب اصلی قبلی کل ساختمان تقاضای ابطال سند کرده. دلیل این درخواست ایشون این بوده که یک قرارداد 3 ماهه با پیمانکار ساختمان در سال 95 داشته که به واسطه اون این واحد و 4 واحد دیگه به پیمانکار واگذار شده با وکالت بلاعزل. پیمانکار در اون سال به تعهدات خودش عمل نمیکنه. سند که صادر میشه مالک اصلی ارسال میکنه و با وکالت بلاعزل پیمانکار به نام شخصی میشه که بنده ملک رو ازش خریدم. صاحب ملک اصلی بعد از گذشت 4 سال، سال 99 اقدام به شکایت از پیمانکار میکنه و دادگاه به نفع صاحب ملک رای میده. الان هم از بنده شکایت شده و تقاضای ابطال سند داره. تاریخ شکایت ایشان بعد از سند گرفتن من هست. آیا ایشان بعد از گذشت 4 سال میتونه تقاضای ابطال سند بده با توجه به اینکه بنده تمام مراحل قانونی انتقال سند رو انجام دادم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فرد در زمان فروش وکالت داشته معامله شما صحیح بوده وسند رسمی دارید مشکلی پیش نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درصورت داشتن وکالت معامله صحیح می‌باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت وکالت داشتن صحیح و دارای اعتبار قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر قاضی قرارداد مالک با پیمانکار را باطل نماید ، قرارداد شما هم قابل ابطال خواهد بود
ولی موضوع شما ، قابل دفاع است