مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت

با سلام من یک ماه پیش شکایتی حقوقی برای پس گرفتن پول در شورای حل اختلاف داشتم طرف مقابل به صورت غیابی محکوم شد الان یک ماهه پروندم توسط قاضی امضا نشده ، تا ادامه مراحل انجام بشه ، چطور و کجا میتونم کوتاهی شعبه رو گزارش بدم ؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شاید بعلت شیوع ویروس کرونا قاضی شعبه مرخصی استعلاجی داشته باشند ، صبر کنید معاونت شوراها تعیین تکلیف میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق قاضی شورای حل اختلاف پیگیری نمایید