مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت بخیر. چطور میتونم گواهی سرپرست خانوار بگیرم جهت بیمه و اعمال حق اولاد

من یک خانم سرپرست خانوار هستم و 7 ماه هست بازنشست شدم و 13 ساله سرپرست دخترم هستم. ولی حق اولاد داخل فیش حقوقی من اعمال نشده به بیمه مراجعه کردم میگویند باید از دادگاه نامه ای تهیه کنید که شما سرپرست خانوار هستید.من نمیدونم باید کجا مراجعه کنم و نامه تهیه کنم . بنده یارانه دخترم رو هم دریافت میکنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شفاف توضیح دهید که منظور شما از سرپرست بودن چیست و چرا سرپرست هستید تا پاسخ دقیق داده شود