مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وجه امانی جهت گرفتن پروانه ساخت ساختمان

با سلام 9 سال پیش شوهر اینجانب برای ساخت یک سریال به لنگرود رفتند. راننده ای که تهیه کننده برای سرویس دهی به گروه در اختیار طراح صحنه (شوهر اینجانب) قرار داده بود پس از آشنایی با ایشان و خانواده اش برای حل مشکلات خانوادگی ایشان به درخواست ایشان برای گرفتن جواز ساخت ساختمان ایشان به شرط اینکه به مدت سه الی چهار ماه جواز بگیرد و سقف اول را اجرا کند تا بتواند پول بنده را پس بدهد گرفتن جواز چند برابر شد اجرای ساختمان طول کشید خانه را با جواز فروخت و اینجاب مجددا مبلغی را بعنوان ضرر و خسارت فسخ معامله پرداخت کردم و خانه را پس گرفت. پیشنهاد مشارکت داد نپذیرفتم و با شخصی دیگر مشارکت کرد تا بتواند پول من را بدهد. خانه ساخته شد و دو واحد به ایشان رسید و هنوز ایشان پول من را که مبلغ 25 میلیون تومان است را پرداخت نکرده. و امروز و فردا میکند و می گوید برو شکایت کن. و تنها مدارک من قبض های پرداختی به حساب ایشان و اصل قولنامه فسخ فروش خانه که من بعنوان شاهد امضا کرده ام است.

پاسخ ها :

سروش سلامیان

جناب آقای سروش سلامیان :

سلام سوال شما بسیار مبهم است ، پیشنهاد می کنم حضورا مشاوره بگیرید .

یک وکیل

سلام" ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سؤال شما مستلزم رؤیت و مطالعه اسناد و مدارک مورد ادعا و مشاوره حضوری است .

یک وکیل

با سلام متاسفانه توضیحات شما کامل نیست توضیح تکمیلی ارسال کنید.شوهر شما پول داده یا شما؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با فرض سوال شما در صورت داشتن مدارک مثبته مانند سند واریزی وجه یا شاهد پرداخت،فقط می توانید درخواست مطالبه وجه نمایید.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
سوال شما دارای ابهام میباشد لطفا توضیحات کاملتری بیان فرمایید