مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ثمن معامله فسخ شده

به نام خدا
با سلام و عرض ادب
در سال 80 پدرم با شخصی زمینش را به مبلغ 4میلیون و800 هزارتومان با شرط اینکه خریدار در مرحله اول مبلغ 4میلیون رو به پدرم پرداخت و مابقی یعنی آن 800 هزار تومان طی زمان مشخصی پرداخت کند و اگر در تا تاریخ مشخص شده برای پرداخت مبلغ دوم اقدامی نکند قرارداد فسخ و طبق سند نوشته شده ، فروشنده 4 میلیون را به او پرداخت کرده و زمین را تحویل بگیرد.زمان پرداخت مرحله دوم فرا رسید و او پول را پرداخت نکرده و قرارداد فسخ شد و بعد از چند روز پدرم آن زمین را به من فروخت ولی ما هم تاکنون آن مبلغ 4 میلیون را به شخص خریدار پرداخت نکردیم.الان پدر من فوت کرده حال تکلیف من با شخص خریدار چه میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد اول معتبر است و شما باید زمین را تحویل خریدار بدهید و معامله دوم فروش مال غیر محسوب می شود.