مشاوره حقوقی رایگان - سوال از صورتمجلس تفکیکی

باسلام. در ساختمان ما یک منزل مسکونی در پیلوت هست و 6 واحد آپارتمان در سه طبقه روی پیلوت قرار دارد. درون صورت مجلس تفکیکی اداره ثبت ابتدا مشاعات ساختمان در قالب بند الف شامل پیلوت و حیاط و ... معرفی شده بعد مشخصات واحدها را اعلان می کند که برای 6 واحد آپارتمان بعد از معرفی شمال و جنوب واحد عینا عبارت زیر آمده است
"با حق استفاده از قانون تملک آپارتمان ها و با حق استفاده از اشتراکات بند الف"
اما برای واحد همکف تنها این عبارت امده
"مساحت 71، شمالا دیوار و درب شرقا دیواریست به پیلوت جنوبا دیوار و پنجره به حیاط و غربا دیوار به پلاک 15.83 فرعی "

با توجه به اینها 1- آیا همکف حق است استفاده از از مشاعات بند الف را دارد؟؟ 2- در سمت حیاط دیوار ، پنجره و یک درب وجود دارد که دسترسی به حیاط ایجاد کرده آیا این درب غیرقانونی بوده است؟
در صورتی که میتوانم شکایت کنم با چه عناوینی می توانم شکایت کنم؟؟ چون همکف همیشه ماشین خود را در پیلوت پارک میکند که مزاحم بقیه است و در حیاط نیز کلی وسایل گذاشته است و از حیاط استفاده می کند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله واحد طبقه همکف هم ، حق استفاده از مشاعات را خواهد داشت
شما باید ابتدا مشخص نمایید که آیا واحد ، طبقه همکف ، پارکینگ دارد یا خیر . و اگر پارکینگ دارد ، جا نمایی پارکینگ را مشخص نمایید و

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام واحد طبقه همکف هم ، حق استفاده از مشاعات را خواهد داشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام واحد هم کف حق استفاده از مشاعات را دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

واحد همکف حق استفاده از مشاعات را خواهد داشت