مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در سند آپارتمان و دریافت خسارت

سلام بنده یه آپارتمان نوساز در مهر 99 خریده ام و قرار بوده در تاریخ یکم خرداد 1400 برای سند به دفترخانه مراجعه کنیم. چون خانه نوساز بوده در اون تاریخ سند حاضر نبوده و تا الان فروشنده امروز و فردا میکنه که در حال آماده سازی سند هست. باتوجه به این که در قرارداد عینا قید شده که در ازای عدم اجرای تعهدات فروشنده روزانه مبلغ 300 هزار تومان به عنوان خسارت در نظر گرفته می شود که مبلغ خسارت تا الان حدود 40 میلیون می باشد. آیا می توان این مبلغ رو از فروشنده گرفت؟ به عنوان خسارت؟ آیا فروشنده می تونه خودشو با ارائه مدارک تبرئه کنه؟ یا اصلا جای دفاع نداره چون توی قرارداد ذکر شده. ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحت شرایطی فروشنده می تواند مبالغ خسارت دیرکرد را نپردازد .
در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا باید الزام ایشان را بخواهید همراه با خسارت دیرکرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قراداد وجه الترام روزانه تعیین شده باشد بله میتوانید دادخواست دهید و ان را دریافت کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر گواهی عدم حضور در تاریخ مقرر اخذ نکرده باشید خیرنمیتوانید خسارت دریافت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت قراردادی قابل مطالبه می باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به اینکه شماوجه التزام تعیین نمودید،بپابراین می‌توانید خسارات قراردادی را مطالبه نماییدجهت راهنمایی بهتر ازطریق دادراه تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توان وجه التزام را مطالبه کرد.