مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در سند زدن

با سلام بنده در اسفند سال 94 اپارتمانی خریداری و تحویل گرفتم و مقرر شد در تاریخ 1 ابان 95 سند زده بشود بنده در تاریخ مقرر در محضر حاضر و الباقی ثمن معامله طی یک فقره چک بین بانکی در وجه فروشنده به محضر بردم و گواهی عدم حضور و همینطور کپی برابر با اصل چک الباقی ثمن از محضر دریافت نمودم و پس از گذشت مدتی سال 96 بابت مقداری از خسارت قید شده در مبایعه نامه که روزامه 50 هزار تومان است و جمعا به مبلغ 20 میلیون تومان در شورای حل اختلاف شکایت نمودم اما متاسفانه وکیل بنده از اعلام زمان و شعبه جلسه به بنده خودداری نموده و پاسخگوی تماسها نبودن و فروشنده در دادگاه اعلام کرده بود که سند به نام من نیست و به نام شخص دیگریست و ایشان هم به عنوان شاهد پای قولنامه امضا کرده و ایشان باید سند بزند و چون مشکل کسر پارکینگ دارد هنوز انجام نشده و چون سند زدن از دست من خارج است پس خسارت هم نباید پرداخت کنم و شورا به همین علت به نفع ایشان رای داده بوده و متاسفانه وکیل بنده درخواست تجدید نظر نداده و رای قطعی شده بود. حالا مجددا اینجانب برای خسارتهای بعد از تاریخ دادخواست قبلی شکایت و فروشنده در دادگاه رای قبلی را ارائه کرد و قاضی دادگاه اعلام نمود شکایت الان مربوط به تاریخ دیگری است و ارتباطی با تاریخ شکایت قبلی ندارد و مجدد رسیدگی میشود و نیز اعلام کردن امضا مالک ذیل قرارداد باعث عدم پرداخت فروشنده نیست و بند 6 مبایعه نامه مبنی بر پرداخت خسارت توسط فروشنده لازم الوفاست متاسفانه فروشنده درخواست تجدید نظر داده و اعلام کرده با توجه به رای شعبه حل اختلاف قبلی شعبه دادگاه جدید نباید مجدد رسیدگی میکرده و اعتبار امر مختومه دارد و نیز گفته چون سند به نام من نیست پس شرایط قرارداد هم برای من لازم الاجرا نیست حال خواستم راهنمایی بفرمایید ایا این مطلبی که فروشنده گفته صحیح است و چه راهی برای دفاع دارد ؟

پاسخ ها :

خسارت تاخیر در تنظیم سند آپارتمان خسارت تاخیر در تنظیم سند اعتبار امر مختومه خسارت سند