مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه به خانواده همسر فوت شده

با سلام و توفیق روز افزون خدمت شما وکلای عزیز وبا تجربه خدا قوت. یکی از اقوام چند سال پیش در راه برگشت از شهرستان با ماشین چپ میکنند و در این حادثه متاسفانه همسرش فوت میکنه و یکی دو نفر از فامیلهای همسرش هم زخمی و به بیمارستان منتقل میشند و راننده که شوهر شخص فوت شده بود هم زخمی میشه. اصل جریان بعد از تمام شدن مراسمها شروع میشه و خانواده دختر تقاضای مهر میکنند و در این میان درگیریهای زیادی رخ میده که بماند. خانواده دختر تمام پولی که بیمه برای دیه پرداخت کرده بود را برداشتند و تمام اثاث دخترشان هم بردند تمام خرج و مخارج مراسم فوت را هم از پسر گرفتند مبلغ 60م تومان هم نقدا از پسر گرفتند و حالا پس از گذشت 4 سال دوباره پدر و برادر دختر امدند و تقاضای دریافت الباقی مهریه را دارند. و ماشین پسر را هم توقیف کردند و به زور دعوا و داد و بیداد میخواهند از پسری که دیگه هیچی نداره پول بگیرند و واقعا توان پرداخت یک میلیون را هم نداره چه برسه به صد یا شایدم دویست میلیون تومان را لطفا راهنمایی کنید که چکار باید انجام بدم باتشکر از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مطالبه مهریه قبلا داده شده و انها از اموال پسر ان را داده اند .مجددا میتوتنید دادخواست اعسار و تعدیل نمایید و اگر ثابت شود که ندارید قاضی با شما همکاری میکند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر خودرو را توقیف کردند که دیگر دادخواست اعسار نمی توان داد چون‌مالش شناسایی و توقیف شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای مابقی مهریه دادخواست اعسار بدهند