مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک

سلام
من مدرکم رو سال 97 به شرکتی اجاره دادم و حالا بعد از گذشت 3 سال هنوز نتوانستم مدرکم را ازاد کنم ( شرکت اولیه در تهران واقع بود که شرکت واگذار شد به شخص دیگری در اهواز و دور از دسترس بنده است و سمت من در شرکت نایب رئیس هییت مدیره است ) حال اگه میشه به من بگین باید چیکار کنم و با وجود بعد مسافت چطور باید پیگیری کنم ؟
اظهارنامه ای هم مبنی بر خروج و استعفا از سمت برای شرکت فرستادم اما توجهی نشده است .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام قانونا شما مسؤولیت پرداخت ، تمام مالیات های شرکت و بدهی ها را خواهید داشت و شما باید به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید الزام شرکت را به پذیرش استعفا وخروج از شرکت واسترداد مدارک وگواهینامه خودرا انجام دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به این شکل عملی نیست و محتملا ممکن است در اینده نزدیک بابت مالیات و بیمه و ضرایب پیمان هم دچار اسیب شوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ،ازطربق ثبت شرکتها پیگیری نماییدضمن اینکه شرکت راالزام به پذیرش استعفاوخروج از شرکت واستردادمدارک و گواهینامه خودنمایید