مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

پدر بنده متاسفانه 8ماه پیش داشت از کنار دعوا رد میشد، به شکلی عجیب البته یه پاره اجر میخوره تو سر پدرم البته داشت به کسی دیگر میزده آن شخص، طرف دیگر جاخالی داده خورده به پدر من، بعد 2هفته پدرم فوت کرد که پزشک قانونی اعلام کرد که بخاطر ان اتفاق فوت کرده من رفتم دادگاه شکایت کردم، البته پدر بزرگ و مادر بزرگم فوت شدن و من تک پسر و تک بچه هستم، ولی دم من هستم البته، خلاصه بعد 8ماه تازه امروز حکم آمده برای آن شخص اعدام بردند و من قصاص میخواستم، طبق خواسته من که قصاص خواستم حکم 2هفته دیگر اجرا میشود و قبال اذان صبح آن شخص میره بالا دار، البته من کلی بالا پایین کردم این حکم صادر شه ممکنه بره دیوان عدالت حکم بشکنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر حکم قطعی نشده باشد بله میتواند اعتراض کند وارجاع به دیوان عالی کشور خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم دادگاه بدوی صادر شده در مهلت بیست روز می‌تونه اعتراض کنه.
ممکن است دیوان رای دادگاه بدوی را نقض کنه.
بهتر است با اخذ دیه رضایت دهید.
البته تا آخرین لحظه صبر کنید بعد رضایت دهید.