مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو به دلیل اقدام به سرقت

با سلام بنده با هم دستی یکی از دوستان اقدام به سرقت کردیم که هم دستم بعد از شنیدن صدای موتور و ماشین فرار میکند و بنده ماشینم کنار خیابان پارک بود میرم سوار بشم دستگیر میشم و به کلانتری میرم و همان جا 3تا شاکی که همان شب اموال شان را تحویل میگیرن. بنده رو به دادسرا بردن و من به شعبه جریان را گفتم و حالا خودم بعد 7روز تحت نظر بودن با فیش حقوقی آزاد میشم. اکنون برای دستور آزادی ماشینم رفتن قاضی میگه تا هم دستت رو دستگیر نکنیم ماشین نمیدم گفته باشه من تا هم دستت و نگیرن ماشین نمیدم ایا راهی برای رفع توقیف وجود دارد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تا زمان صدور حکم ، دستور رفع توقیف صادر نخواهد شد و ظاهرا در زمان صدور حکم ، قاضی دستور رفع توقیف
خواهد داد