مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

با عرض سلام و احترام و ادب
خواهان به طرفیت مناطق نفت خیز جنوب طرح دعوی مطالبه خسارت وارده به کشت خود مبنی بر ترک برداشتن لوله های انتقال نفت و سرایت مواد نفتی به مزرعه خود می نماید
کارشناس قبلی خسارت وارده را 380 میلیون تومان تعیین کرده است
کارشناس جدید خسارت وارده را تایید نموده اما گفته خوانده دعوی (مناطق نفت خیز جنوب نیست) و این لوله ها متعلق به (مناطق نفت خیز کارون می باشد)
به نظر شما همکاران گرامی خواهان باید چکار کنید آیا دادخواست از اول به طرفیت خوانده جدید مطرح نماید یا بعد از صدور رای قاضی مبنی بر رد دعوی در مرحله تجدیدنظر ضمن تجدیدنظرخواهی دادخواست جلب ثالث بدهد؟
چه راهکاری برای جلوگیری از طرح مجدد دعوی و عدم پرداخت هزینه مجدد پیشنهاد میکنید؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام و احترام خدمت همکار ارجمند، سوال جالبی است ، در مانحن فیه با توجه به اینکه ادعا متوجه خوانده نیست ، قاضی به استناد بند 4 ماده 84 قرار رد دعوی صادر خواهد نمود همچنین شرکت مناطق ن کارون اصلا ثالث نیست که جلب ثالث شود بلکه طرف اصلی دعوا است لذا به نظر می رسد جلب ثالث مقدور نیست موفق باشید همکار گرامی.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست به صحیح و قانونی مجدد طرح و اقامه گردد