مشاوره حقوقی رایگان - داداخواست تخليه

باسلام دادخواست تخليه فوری ساختمان مستاجر ، چقدر زمان بر است و چقد طول ميكشد تا اجرايي و وسايل و خانه تخليه و تحويل صاحبخانه شود ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست تخلیه چند ماه زمان طول میکشد تا به نتیجه برسد.
اما درخواست تخلیه خارج از نوبت و فوری رسیدگی میشود و البته باید شرایط درخواست تخلیه وجود داشته باشد.در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا راهنماییتون کنم.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که شرایط وجود داشته باشد و درخواست تخلیه فوری شما رای بگیرد ظرف 24 ساعت به مستاجر ابلاغ و 72 ساعت وقت برای تخلیه در نظر گرفته میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام صدور دستور تخلیه و اجرا حکم ، چند ماه طول میکشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به شرایط فعلی دستور تخلیه بعضا با ارائه مهلت یکماهه صورت گرفته است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زمان اصلا قابل پیش بینی نیست آن هم شوراهای حل اختلاف !