مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به خاطر اعتیاد به شیشه

سلام. من خانم هستم سال 92 عقد کردم شب عقد متوجه شدم همسرم اعتیاد به شیشه دارد به خاطر ابرو حرفی نزدم تمام تلاشم رو کردم ترک کنه نشد تا امروز. دست بزن داره تا با چاقو کاتر تهدید کرده توهم داره تهمت به من برادرم زده که رابطه داریم دختر دو ساله ام رو میگه برای من نیست همش میگه کسی میاد خونه میره خانواده اش در جریان اعتیادش هستند خیلی باهاشون صحبت کردم که بیاند با هم کمپ ببریم اما خودشون کنار کشیدند. من تنهایی با دوتا بچه 5 2 ساله نمیتونم تنهایی کمپ ببرم. خودشم اصلا نمیره چند بارم گفتم منو زده. سال 92 منو مجبور کرد دفتر خونه مهریه بگم دریافت کردم. سال 97 خونه ای پردیس گرفتیم به خاطر شرایطی بنام من خورد. بعدا چند جا گفت مهریه امه. در حال حاضر به خاطر رفتار های پر خطرش نمیشه باهاش زندگی کرد. خونه مادرم چند روز پیش تهمت بهمادر من برادرم زد کارت حقوقی هم خرج بچه ها زندگی میکردم سوزاند. خانه ای که بنام من هستش هم زنگ زد گفت قفلشو عوض کرده. من بابت تهمتش شکایت کردم. درخواست حقوقی نفقه خودم بچه ها رو دادم. الان میخوام طلاق بگیرم با شرایط بالا چکار کنم حضانت بچه ها بعد هفت سال به من میدند خونه از دستم در نمیاد با ازمایش اعتیادش مشخص میشه ؟ چون شنیدم راه تقلب زیاده کمکم کنید
بابت نوشته بالا وکیل های محترم راه حل های مختلف دادند در مورد گرفتن نامه از دادستانی برای کمپ بعد دادخواست طلاق ، اگر من نامه بگیرم ایشون کمپ بره ترک کنه اون موقع حضانت بچه ها دیگه سخته گرفتنش در این مورد بیشتر راهنمایی کنید
خلع ید برای گرفتن خونه چیه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می تواند از موارد عسروحرج باشد اما موارد دیگری نیز مهم است می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توضیحات لازم در این مقال نمیگنجد تماس بگیرید