مشاوره حقوقی رایگان - بنده شاغل در شهرداری می باشم و به عنوان مشارکت در ارتشاء به مبلغ دویست میلیون تومان با قرار وثیقه

با عرض سلام و احترام
بنده شاغل در شهرداری می باشم و به عنوان مشارکت در ارتشاء به مبلغ دویست میلیون تومان با قرار وثیقه فعلا بیرون هستم تا پرونده به دادگاه ارجاع شود:
این اتفاق توسط کارمند دیگر در منطقه ی که بنده شاغل نیستم اتفاق افتاده و کار برای شخص دیگر بوده و صرفا بنده معرف بوده و پس از اتمام کار مالک 50 میلیون به بنده داده و 50 میلیون به شخصی خارج از سیستم و به کارمندی که این کار رو انجام داده 100 میلیون تومان پرداخت کرده.....
حال خواهش میکنم در خصوص سوالات زیر بنده را راهنمایی فرمایید:
1- من به صورت نیروی شرکتی به مدت 8 سال در شهرداری مشغول به کار هستم طبق قانون رسيدگي به تخلفات اداري رأي 808 و 809 ـ 6/12/1385 هيأت عمومي ديوان عدالت اداري: با توجه به عموم و اطلاق ماده يك قانون رسيدگي به تخلفات اداري درخصوص شمول قانون مزبور به مطلق كارمندان دولت و صراحت تبصره ماده يك آيين‌نامه اجرايي قانون مزبور كه مقرر داشته، منظور از كارمندان كليه كاركنان رسمي‌، ثابت، دائم، پيماني، و قراردادي است.
آیا انفصال خدمت و مجازات کارمندان مشمول بنده میشود؟ و آیا می شود روند پیگیری پرونده از دادگاه به هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداري مستقرر در استانداری ارجاع داد؟

2- و به استناد این موضوع (علاوه بر راشی و مرتشی، هر کس آگاهانه و از روی عمد سبب شود تا جرم ارتشاء محقق شود (برای مثال با طرفین رشوه‌دهنده و رشوه‌گیرنده مذاکره کند یا در پرداخت و گرفتن وجه به آن‌ها کمک کند) به مجازات رشوه‌دهنده محکوم می‌شود.) بر اساس تبصره ماده 592 در صورتی‌که رشوه‌دهنده برای پرداخت رشوه مضطر بوده، یعنی چاره‌ دیگری نداشته و یا پرداخت آن را گزارش دهد یا شکایت نماید، از مجازات حبس مزبور معاف خواهد بود و مال به وی مسترد می‌گردد.
آیا بنده نیز طبق موارد گفته شده معاف از مجازات خواهم شد؟

3- با عنایت به اقرار صریح بنده به عمل خلاف خود و نادم و پشیمان بودن و همچنین اظهار به اینکه کلیه وجوه دریافتی را عودت می دهم و گواهی و اظهارات همکاران که همگی بر صحت و درستی کار بنده اظهار دارن، وتا به حال هیچگونه تخلفی از من در سیستم اداری صورت نگرفته ، و فاقد سو سابقه کیفیری و چندین دوره جز کارمند نمونه معرفی شده و عضو پژوهشگران جوان کشوری با مدرک فوق لیسانس بوده در روند پرونده مبنی بر حکم برائت کمکی می کند یا خیر؟

4- آیا به استناد این موضوع ( اگر کارمند دولت پولی را بگیرد برای کاری که مربوط به یک کارمند دولت در سازمان دیگری است، رشوه دادن و رشوه گرفتن محقق نخواهد شد) نوع محکومیت مبنی بر (مشارکت در ارتشاء به مبلغ دویست میلیون تومان) تغییر می کند؟ در صورت تغییر جرمش به چه صورت می باشد؟

شایان ذکر است کارمندی که پول و دریافت کرده منکر موضوع شده و گفته من قرض گرفتم و گویا در پرونده تخلفی صورت نگرفته و مالک امتیازی دریافت ننموده است و صرفا تسریع در امور صورت گرفته

پاسخ ها :

مشارکت در ارتشا ارتشا رشوه تخلف اداری انفصال از خدمت