مشاوره حقوقی رایگان - شعبه تجدید نظر دیوان

با سلام ، بنده به اتهام ارتکاب اعمال خلاف شئون نظامی در کمیسیون رسیدگی به تخلفات کارکنان ناجا به تنزیل دايم (چهارسال) یک درجه تنبیه شدم، از طریق دیوان شکایت کرده که شعبه بدوی از رای کمیسیون ایراد شکلی گرفته و رای را به نفع صادر کرد و در رای نوشته شده که با فرض صحت تخلف انتسابی باید تنزیل به صورت موقت و حداکثر دو سال اعمال ميشد. حال ناجا به رای شعبه بدوی اعتراض نموده که پرونده به تازگی به تجدید نظر ارجاع شده است. 1_آیا رای شعبه بدوی دیوان به واسطه اعتراض ناجا نقض میگردد 2_من چگونه میتوانم اعتراض ناجا را ببینم تا من هم با لایحه ای از خودم دفاع کنم.تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با مراجعه به شعبه تجدید نظر دیوان نسبت به مطالعه لایحه دفاعیه ناجا اقدام و تبادل لایحه نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام قاعدتا لایحه اعتراضیه باید به شما ابلاغ بشه....در مورد دادنامه ،اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی آن هست.