مشاوره حقوقی رایگان - آیین نامه به کارگیری نیروی انسانی سمپاد

با سلام ایین نامه به کار گیری نیرو برای سمپاد همان استعداد های درخشان در اموزش وپرورش را از کجا میتونم پیدا کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
ایا سمپاد طبق ایین نامه این اجازه را داره که نیروی یک شهرستان را با وجود اینکه امتیازش خیلی پایین هست به اسم سمپاد منتقل کنه وببره مرکز استان؟؟؟؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...توی گوگل میتونید سایتشونو سرچ کنید و آئین نامه شو ببینید....انتقال نیرو تابع آئین نامه ست.