مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی شکایت

سلام من به شخصی پول دادم که خرید فروش کنه و درصد هم به من بده قرارداد و سفته هم خرید ونوشتیم ولی دادم که ببره پدرش هم بعنوان شاهد امضا کنه برn ولی دیگه نیاورد میگه من پول را میخوام بدم ومدتی هست که امروز فردا می کنه بنده فقط برگه های واریزی بانک را که به حسابش ریختم دارم درضمن ایشون کاشمر هستن ومن مشهدم کجا باید شکایت کنم وبا اون مدرک میشه شکایت کنم در ضمن شاهد هم دارم راهنمایی بفرمائید. متشکرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاهد دارید در کاشمر شکایت کنید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در کاشمر اقدام به شکایت کنید بله شما بر اساس برگه های شکایت کنیدواریزی میتوانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه محل اقامت ایشان کاشمر می باشد باید در کاشمر دعوی مطرح نمایید و شهود هم ادا شهادت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید در کاشمر اقدام به شکایت کنید بله شما بر اساس برگه های شکایت کنید.