مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه خانه توسط مستاجر

با سلام و احترام
من ساکن شهر تهران بودم و خونه رشت خودم رو اجاره دادم به مستاجر
مستاجر منزل من در رشت تا 1400/08/30 قرارداد داره ولی نمیخاد تخلیه کنه و اشاره میکنه به مصوبه ستاد کرونا که با توجه به انتقال محل کار و سکونت از تهران به رشت و تک منزل بودن اینجانب به نظر در شورای حل اختلاف رای تخلیه به نفی من صادر بشه.
اجاره نامه اولیه مربوط به سال 97 در بنگاه نوشته شده و دارای امضای دو شاهد می باشد که یکی از شاهدین همسر مستاجر هستند
اجاره نامه ها در سالهای بعدی (98 و 99 ) به صورت پشت نویس قولنامه اصلی تمدید شده است.
در قولنامه طبق عرف نوشته شده که بلافاصله پس از اتمام قرارداد باید تخلیه بشه و مبلغ جریمه نیز ذکر شده است.
در جهت محکم کاری دو ماه زودتر از موعد اتمام ، حضوری و پیامکی (جهت داشتن سند) به مستاجر جهت تخلیه اطلاع دادم
سوال :
1-آیا باید یه ماه قبل تر اظهارنامه بدم و یا اقدامی کنم و یا منتظر اتمام مهلت بشم و سپس اقدام کنم؟
2-جهت دریافت صدمات وارده به منزل چه اقداماتی باید انجام دهم ؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-اظهارنامه را قبل از اتمام اجاره نامه به مخاطب ارسال کنید-2-دادخواست تامین دلیل دهید-برای راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد اجاره با افزایش 25 درصد ، خود به خود تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات ( اگر موجر ، خودش مستاجر باشد و نیاز شخصی موجر احراز گردد ، در صورت انتقال خانه به ثالت و ثبت انتقال در دفترخانه ، در صورت ازدواج دائم فرزند ذکور موجر ، در صورت اثبات نیاز شخصی موجر و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتداا باید اظهارنامه ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس با اعلام نیاز شخصی و... دادخواست تخلیه بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم افاقه دادخواست تخلیه را مطرح نمایید به استنادنیازشخصی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ابتدا اضهار نامه ارسال نمایید درصورت عدم افاقه دادخواست تخلیه به دلیل نیازشخصی مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اظهارنامه ارسال نمایید قراردادهای تمدیدی نیز باید به امضای دوشاهد رسیده باشد تا بتوانید دستور تخلیه بگیرید
برای خسارات تامین دلیل نمایید