مشاوره حقوقی رایگان - فوت پدر

سلام
پدر با توجه به بدهی های قبلی که به پسرش دارد و احتمال نزدیک بودن فوتش قصد دارد منزل مسکونی خود را شش دانگ به فرزندش دهد. لیکن امکان توقیف اموال فرزند توسط طلبکاران است. راه حل چیست که حتی با فوت پدر مشکل پیش نیاید و پسر توان فروش یا نقد کردن ملک را داشته باشد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات بیشتر است از طریق مشاوره اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در هر عنوان قراردادی منعقد شود میتوان اموال را توقیف نمود پس بهتر است بصورت عادی نقل وانتقال فعلا صورت پذیرد