مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم انباری و پارکینگ

باسلام من یک واحد از آپارتمان 24واحدی پیش خرید کردم که 16واحد آن از ساکنین قبلی واحد هستند ملک کلنگی دادند والان ی واحد نوساز گرفتن در تقسیم انباری ، انباری های متراژ بالا رو برای خودشان برداشتند و در تقسیم پارکینگ ، پارکینگ های طبقه اول رو برای خودشان و امثال ما که پول دادیم و تو این آپارتمان واحد خریدیم هیچ حقی در انتخاب انباری و پارکینگ نداشتیم و تماما ادعا میکنند چون از قبل اینجا بودند حق انتخاب هرچیز خوبی اول با اون هاست میخواستم بدونم این کار قانونی هست یا نه واقعا اولویت با اون هاست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

این اقدام قانونی است و بر اساس قرارداد اولیه ساخت و تجمیع صورت گرفته است

یک وکیل

باسلام، نیازمند بررسی مکتوبات است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
تقسیم تابع توافق مالیکن و سازندگان است
شما آن انباری و پارکینگی را مالکید که متعلق ید قبل شما قرار گرفته است ( قائم مقامی خریدار )

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بر اساس توافق مالکین قبلی وسازنده این عمل انجام شده وشما بعدا نسبت به خرید ان اقدام نموده ایید وبا این شرایط ملک را خریدید