مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر فوت شده

سلام برای دریافت حقوق پدر مرحوم باید از کجا اقدام‌کنم و‌ اول به کجا مراجعه کنم؟ چقدر از حقوق ایشون کم میشه و باقیش به من‌خواهد رسید؟
و اینکه آیا آن چند ماه حقوق بلوکه شده بین زمان مرگ تا انجام مراحل قانونی رو‌هم پرداخت میکنند یا اونها سوخت میشه؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اصطلاحا بدان مستمری بازماندگان گویند که در ماده 47 قانون حمایت خانواده منعکس شده و می باید از اداره تامین اجتماعی مربوطه پیگیری شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرایط دریافت مستمری را داشته باشید به شما تعلق خواهد کرفت وباید از طریق بیمه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شرایط دریافت مستمری را داشته باشید به شما تعلق خواهد کرفت