مشاوره حقوقی رایگان - لغو شکایت

سلام من از طریق پلیس فتا از یک سایت شرط بندی شکایت کردم تو دفتر خدمات قضایی، بعد پروندم رفته دادگاه و وقت دادگاه گذشته و من دیر متوجه شدم موضوع ابلاغیه که برام اومده:::ابلاغ اخطاریه /احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط سایر اطلاعات::: مهلت حضور 5روز از تاریخ 1400/07/8علت حضور: پیگیری شکایت مطروحه متن ابلاغیه::: با داشتن کارت ملی در این شعبه حاضر شوید(شعبه 6 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 38 ( جرایم امنیت اخلاقی) تهران ) عدم حضور بلادلیل بودن شکایت تلقی میگردد من الان باید چیکار کنیم چی میشه من چجوری شکایت لغو کنم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-بستگی به این‌ دارد جرم دارای جنبه خصوصی است یا عمومی و چون از سایت شرط بندی شکایت کردین از لحاظ خصوصی میتونید به شعبه مراجعه و رضایت بدین اما همچنان جنبه عمومی آن پا برجاست-درصورت راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی به نوع جرم دارد در صورت روشن شدن از مشاوره استفاده کنید