مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل شلاق تعزیری به جزای نقدی

با سلام و خسته نباشید...بنده 4 ماه قبل بدلیل ارتباط نامشروع با یک خانم و با شاکی خصوصی (شوهرخانم) به 99 ضربه شلاق تعزیری محکوم شدم که محکومیتم سفارشی بود تا قانونی...در حال حاضر اون دونفر براحتی زیر یه سقف زندگی میکنن و و اومده برای زنش رضایت داده....پرونده الان در اجرای احکام هست و 10 روز مهلت حضور داده اند...هیچگونه سابقه ی کیفری یا هر چی ندارم و بیشتر یک افترا شد
1.آیا رضایت شاکی به همسرش میتونه در صورت درخواست من به تخفیف و تبدیل به جزای نقدی تاثیرگذار باشه؟؟
2.آیا رضایت شاکی چه به من و چه به همسرش جنبه ی عمومی رو ساقط میکنه؟؟
3.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
رضایت شخص فقط مربوط به ان شخص متهم خواهد بود با توجه به اینکه حکم مقرر در مجازات رابطه نامشروع تعزیری است با رضایت شاکی تخفیف ویا تعلیق ویا تبدیل مجازات از اختیارات دادگاه بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با اخذ رضایت می توانید از تخفیفات استفاده نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جنبه‌ عمومی جرم با رضایت ساقط نمی شود فقط می تواند از موجبات تخفیف باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جنبه عمونی جرم پابرجاست رضایت ازجهات مخففه محسوب میگردد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت جلب رضایت میتوانید درخواست تخفیف نمایید‌

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
اخذ رضایت می تواند در راستای اعمال ماده 483 قانون آیین دادرسی کیفری موجبات تخفیف مجازات را فراهم آورد .
مجازات بزه انتسابی نسبت به جنبه عمومی جرم پابرجاست .

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ..ایجاذ روابط نامشروع با یک زن شوهردار هم عملی است مجرمانه و هم غیراخلاقی ..رضایت شوهر نسبت به ههمسرش تاثیری در بزه و مجازات شما ندارد و اما شمول قانون کاهش مجازات حبس و شلاق تغزیری در مورد شما نیاز به بررسی مستندات،مدارک و دادنامه های صادره دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر در جرم رابطه نامشروع ، رضایت شاکی به یکی از متهم ها ، تاثیری در مجازات سایر متهم ها نخواهد داشت
خیر رضایت شاکی فقط در مورد جنبه خصوصی جرم ، موثر خواهد بود و هیچ تاثیری در جنبه عمومی جرم نخواهد داشت