مشاوره حقوقی رایگان - وجود واحدهای مشاعات در یک مجتمع

با سلام
در یک مجتمع 180 واحد 4 واحد مسکونی که قبلا به صورت تجهیز کارگاه بوده و پس از تکمیل پروژه 4 واحد مسکونی تخریب نشده و الان هیات مدیره مجتمع از 4 واحد به افراد غیر اجاره و درآمد حاصل از آنها را هزینه مجتمع می کند این در حالی هست که 100 واحد در اختیار یک مالک می باشد و بدون اجازه آن مالک اقدام به این کار صورت گرفته پس از توضیحات سوال بنده این هست که آیا هیات مدیره حق چنین کاری را دارد ؟ و اصولا مالک 100 واحد می تواند 4 واحد را در اختیار خود داشته باشد؟ یادآوری می کنم که 4 واحد در هیچ سند مالکیت واحدها ذکر نشده است.
منتظر پاسخ شما هستم

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر در فضای مشاعات باشد امکان خلع ید و قلع و قمع وجود دارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدین نحو قابل پاسخگویی مناسب نیست احتیاج به اطلاع از جزییات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بایستی بر اساس توافق مالکین و متصرفین اقدامات انجام گردد