مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت سند

سلام خسته نباشین، پدر بنده چند سالی هست بیماری روحی و روانی دارن و دارو مصرف میکنن، دکترش هم قبلا به ما گفته بود که اگر سندی رو پدرتون امضا کنه مثلا بفروشه چیزیو به کسی اون سند باطله یعنی بعدش میتونه باطل کنه به دلیل مشکلات روحی و روانیش، سوال من اینکه از لحاظ قانونی ما میتونیم کاری کنیم که تمامی اموال پدرم به نام مادرم یا برادر بزرگ ترم بشه؟ حتی اگر نیاز به شهادت خانواده هم باشه همه ی خانواده هم شاهد هستن و همینطور داروهاش و نامه ی پزشک رو هم میتونیم بگیریم ، البته اینم بگم خودش راضی نمیشه ک به نام ما بزنه، بخاطر همین بیماریش به اموالش وابستس و تحت هیچ شرایطی خودش راضی به این کار نمیشه، حتی ی بار راضی شد که به نام مادرم بزنه اما بعدش پشیمون شد و حرفش رو پس گرفت

پاسخ ها :

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

از طریق اداره سرپرستی درخواست صدور حکم محجوریت ایشان رو تقاضا کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خیر می بایست از طریق اداره سرپرستی برای ایشان تشکیل پرونده دهید.
برای توضیحات تکمیلی تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از اداره سرپرستی درخواست صدور حکم محجوریت ایشان را بنمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درخواست محجوریت خود را به اداره سرپرستی تقدیم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید حجر وی را از دادگاه اخذ وسپس قیم تعیین وقیم اموال ودارایی ایشان را مدیریت تواهد نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست محجوریت خود را به اداره سرپرستی دهید.