مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حق کمیسیون بنگاه

سلام. من زمینی زراعی که دو قطعه هست رو قولنامه ای خریداری کردم به مبلغ 35000000میلیون. در تبریز نحوه محاسبه حق کمیسیون بنگاه چطور محاسبه میشه میخوام قولنامه جدید بنویسم با کد پیگیری باشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کمیسیونی معادل 5/ 0 درصد ارزش معاملاتی ملک می باشد که 25/ 0 درصد از این میزان را خریدار و 25/ 0 درصد را فروشنده باید به مشاور املاک پرداخت کند.