مشاوره حقوقی رایگان - دروغ و انکار قولهای موجر در تعمیر منزل . ضرر میلیونی رساندن به مستاجر به خاطر تاخیر در خرید خط تلفن

بزرگواران اهل علم و حقوق سلام. ملتمسانه از شما بزرگواران با محبت خواهش میکنم با وجود اینکه میدونم طولانی بودن متن
خسته شان میکنه اما بخوانند و به بنده یاری و همفکری برسانند که ناجور به دام و مخمصه افتادم و جز خدا هیچ یاری رسانی نمونده برام
اول اینکه از لطف و مرام و محبت شما سروران عزیز هست که به طور رایگان علم و دانش خود را هدیه به نیازمندان پاسخ فوری و کاری درباره مسایل حقوقی میکنید.
بنده مجرد هستم و حدودا بیست روزی میشه زیر زمینی را که دارای دو اتاق هست به متراژ 110 متر اجاره کرده ام.3 تومن پول پیش و برجی 1.500000 ت اجاره.
با وجود فشار صاحبخانه قبلی برای تخلیه به بهانه اینکه منزلش را فروخته منزل قبلی رو ترک به ا وجود نارضایتی قلبی و ناچارا به زیر زمین نقل مکان کردم. قبل از تنظیم قرارداد در املاک و موقع دیدن زیر زمین مسکونی متوجه شدت خرابی دیوار و سقف اتاقها گودی کف منزل بخاطر وجود 2 چاه فاضلاب شکستگی تمام شیشه های پنجره های زیرزمین و تعداد پنجره های کاذب شدم و با موجر صحبت کردم و ایشون در صاحب بنگاه املاک به صورت شفاهی اطمینان دادند که مشکلات را مرتفع میکنند و با چرب زبانی و و جلب اعتماد دروغین نظر پدر و برادر ان حقیر که برای کمک در تصمیم گیری با من داده بودند را جلب کردن و به اصرار آنها و نداشتن هیچ گزینه دیگری بود که با اکراه قرارداد بستم و بخاطر اینکه آخرین روز فرصت ترک منزل قبلی به پایان خودش نزدیک شده بود و بی انصافی صاحبخانه ها نسبت به مجرد های مذکر نشد که ب دنبال منزل مسکونی دیگه ای باشم. بنده بخاطر وابستگی تمام قد حرفه ام که وب سازی و ساخت و تست کامل پروژه های ساخت تبلیغات در وب سایت ها نیاز مداوم و صد در صد این حرفه به اینترنت از صاحبخانه سوال کردم که آیا قبض تلفن تسویه شده و مشکلی ندارد!! که ایشون جواب دادند بخاطر نپرداختن قبض های تلفن توسط مستاجر قبلی سلب امتیاز شده و ایشون دیگه خط تلفن خریداری نکردند که بنده در حضور دو نفر صاحبان بنگاه املاک به ایشون گفتم که کار بنده در خانه و وب سازی و وابسته به اینترنت و اصل ماجرا که خط تفن میباشد هست و چندین بار به ایشون با جدیت گفتم که اگر نباشه بنده متعاقبا قادر به پرداخت اجاره به ایشان نیستم و حتی خودم خواستم خط ثابت ثبت نام کنم که ایشون چند بار واضح و به صورت شفاهی قول دادند که صبح فردا اقدام به خرید خط کنند و حتی تا وصل شدن خط جدید خط ثابت منزل خودشان رو به صورت امانی و تا موقع وصل شدن به بنده بدهند که کارم عقب نمونه بنده هم خواستار ثبت در این مسایل و حرفهایمان در سند دارای کد رهگیری شدم که با پرحرفی صاحبخانه شدت خستگی و بی فکریم این اتفاق نیفتاد . حتی به صاحبخانه گفتم که در هر برج قادر هستم که دو میلیون تومن به مدت چهار ماه پشت سر هم به ایشون پرداخت کنم که ب جاش اجاره را قابل تبدیل و کمتر کنند که با مخالفت ایشون مواجه شدم و گفتند اگر سخته که مبلغ اجاره را بدید یا به هر دلیلی نداشتید بدون اشکال هست و دو ماه یکبار یا وقتی که تونستم پرداخت کنم که دو نفر خانواده بنده و صاحبان بنگاه شاهد بر این حرف ایشون هستند و اینها همگی در تاریخ 4/6 /1400 اتفاق افتاد. بعد از مستقر شدن بنده و گذشت دو روز در زیر زمین مثلا مسکونی این حقیر به عمق فاجعه و ایراد های تمام قد منزل مسکونی پی بردم. منزل مسکونی دارای 6 واحدو سه طبقه و برعکس زیر زمین که دارای دو اتاق هست همگی به صورت سوییت در اجاره ساکنین قرار داره. و همگی به مجرد اجاره داده شده طبق گفته صاحبخانه و شرایط مطلوبی دارن. اصل مشکلات زیر زمین را شرح میدم تا به این زیاده گوییم خاتمه بدم و بیشتر از این چشماتونو خسته تر نکنم. عزیزان زیرزمین دارای دو چاه نسبتا بزرگ در کف حال و ورودی هست و گودی این چاه ها غیر قابل پوشاندن و مخفی کردن هست که ایشان قبلا با گذاشتن وسایل خودشون روی انها مخفیشون کرده بودند از دید ما. تمام لامپها و مهتابی ها دارای قطعی و سوختگی ترانس بودن و از 8 عدد دستگاه مهتابی و روشنایی دو عددی تنها 4 عدد روشن میشه و الباقی ترانس ها دچار اتصالی و سوختگی بودن از قبل و باید تعویض شوند. کف آشپزخانه کاشی نصفه نیمه و در جایی که چاه آشپزخانه قرار دارد کنده شده قبلا و پس از بازسازی سیمان ریختند و گودی و جمع شدن آب در اطرافش غیر قابل تحمل هست.. کابینتها ام دی اف هستند که زیر کابینتها به دلیل وجود همیشگی نشتی آب تبله کردن و نمای زشتی به آشپزخانه اضافه کردن و داخل هر ورودی کابینت یک سوراخ دایره ای بزرگ هست که همیشه میتونید وجود انواع سوسک را مشاهده کنید و بخاطر وود دو چاه و آب بندی افتضاح خروجی فاضلاب آشپزخانه چه کف و چه سیفون با وجود سه بار حشره کش و حتی خزنده کش که قویترین محصول بود هنوز بی اندازه وجود دارند به صورتی که حتی داخل مایکروویو بنده هم رفتن و بنده بخاطر عدم اگاهی از این موضوع موقع گرم کردن غذا باعث ایجاد مسمومیت غذایی برای خود و بعد از دو روز عذاب و شستشوی معده به دلیل سرطان ریه که گریبانگیرش هستم کرونا هم گرفتم و چهارده روز جهنمی زیر دستگاه بودم. بعد از وارد شدن به خانه متوجه جویده شدن لوازم هام شدم که با گشتن خانه متوجه وجود فضله و ادرار و سوراخ ورودی موش از پارکینگ به منزلم شدم که با گچ بستمش و اینکار باعث گیر افتادن سه موش بزرگ شد که اینکارم از قبل وحشی ترون کرد و دو عدد پرنده سخنگو بنده که روی تخم نشسته بودند و به ارزش 6 م ت را کشته و تخمها رو شکستن که تله گذاشتم و یکیشون کشته شده دو تای دیگه با وجود اینکه بیرونشون کردم از خونه با بدبختی باز اینقدر سوراخ سنبه هست که راحت برمیگردن و چیزی برام سالم نگذاشتن و همه جا پر از ادرار و فضله کردند. برق ساختمان ضعیف و ایراد دار ب صوری که هر بار دستگاه برقی در هر کدام واحد ه استارت میخوره لامپهای منزل برای صدم ثانیه قطع و وصل میشن و این باعث شده ی دستگاه برقیم بسوزه و یخچال و تلویزیونم نیمه سوز شدند. سقف یکی از اتاقها برای کولر کنده شده و درست نشده با گونی پوشوندن و اتاق دیگه با شمارش من 160 سوراخ میخ و خط کشی های بچه مستاجر قبلی جلوه بدی داده به اتاق و کانال های نیمه کاره کولر تا پشت بام باز و همسایه کبوتر باز ما دایما در حال ریختن پر کبوتر و آشغال به صورت خواسته و ناخواسته داخلش هست که صبرم رو سر اورده و اتاق اول تا سقف کاشی شده و از شدت گرما و دم کردن و خرابی غیر قابل استفاده هست و اثاث ریختم توش. و به ایشون میگم اتاق رو بنده پتینه میکنم و خرد خرد از اجاره کم کنید که شما هم اذیت نشید که رد کردند و گفتن چهارماه دیگه اینم تا سقف کاشی میکنم که خودتون حدس بزنید زیر زمین با اتاقهای کاشی شده تا سقف.. ایشون با وجود قولی که دادند بعد 20 روز خط تلفن رو وصل کردن تعمدی که باعث اخراج من از هر دو جایی که کار میکردم بشه باعث شد ابروی سه سال کاری از کفم بره و 14 میلیون جریمه شدم که این حقوقم رو کسر حقوق بعدی در انتظار کسر کردن کامل و بعدش اخراج بنده از کار به دلیل اینکهد و پروژه 90 میلیونی بخاطر بد قولی ایشون و تاخیر عمدی در خرید خط و جواب درست حسابی ندادن به بنده که مراحل کار خط چطور میگذره. شرکت دوم 4 میلیون سفته های بنده رو به اجرا گذاشتن و متهم به کم کاری و خرابکاری تعمدی در پروژه ها شدم باید هفته دیگه برم داگاه. تمام اینها به کنار ایشون حالا کوچکترین مشکل منزل رو حاضر به تعمیر ان نیستند و و در برابر سوالها و شکایت هام پرپوچ جواب من را میدن و تو زندگیم دخالت میکنند که کولر رو که روی اسفالت و داخل کوچه هست و داخل پوشالها پر از کثیفی و آشغاله را چرا گذاشتی ضرب تند. از لابلای پنجره های شکسته شده بررویی داخل خانه رو نگاه میکنند و بخاطر کوچکترین بهانه ای میان داخل منزل بنده و بعد از فروکش کردن عجله ورودشون که با پرریی میان و خونه و لوازم بنده رو زیر نظر میگیره و به طعنه به من معتاد هم میگه و رفته به املاکی گفته این ی چیزی میزنه که همش میاد سر کوچه میشینه به ی جا نگاه میکنه و تهمت میزنن. بنده بخاطر تنها بودن و ناراحتی و دلگیر بودن منزل ناچارا خودم و تنها پرنده لاقیموند هام رو میارم بیرون تا هوایی عوض کنیم. جدیدا هم هی اصرار دارن که بنده هر ماه به ایشون بدون اینکه در قررداد قید شده باشه چک بدم و به بنده توهین میزنن و با بی ادبی چون اخراج شدم و جریمه شدم و چندین میلیون بخاطر ایشون باید پرداخت کنم برخورد میکنن که چرا اجاره ات رو نمیدی و هی به بنگاهی میگن و اونا هم روانم را بهم ریختن. میگم میرم شورا حل اختلاف شکایت میکنم و شما منو به خاک سیاه نشوندی در عرض کمتر یک ماه و شخصیت نگذاشتید و از بی کس بودنم سو استفاده میکنید و این آقا با خنده منو تمسخر میکنه که حتما برو موفق میشی و من جانبازمو و 17 کیلو پلاتین تو تنمه و هیچکس کارتو تو این محل ره نمیندازه وو حرف من بواسطه جبهه رفتنم پیش هست. عزیزان رفتم شورا برای شکایت هی من رو سر میدونن میرم دادگاه هی اذیتم میکنن. من دیگه راضی شدم به مرگم . به من کمک کنید و کمک کنید و کمک کنید که دیگه امیدی برام نمونده هیچ جا و شبها از ترس گاز گرفته شدن و فوبیای موش و سوسک همش روی مبل تا صبح میخوابم. برادرم که رته خارج کشور و پدرم هم به خاطر کولیت روده بستری پخش انکولوژی هست. من پر از امید زندگی و سر زنده به جایی رسیدم که تو داروخونه ها دنبال قرص خوابم که جمع بشه و خودمو خلاص کنم. کی میتونه راهی جلوی پام بزاره و دستمو بگیره آخه. چرا اینجوری این کشور و این قانون ی طرفه اش. از نداری به حالی رسیدم که لوازم منزل میفروشم گذران زندگی میکنم. چه باید بکنم. ببخشید و ببخشید و حلالم کنید بخاطر خسته کردن چشماتون و ومار نوشتنم ولی اینجا دیگه آخرین در امیدم هست که شاید کسی ی روشنایی به من هدیه کنه و راهنماییم کنه.. امیدوارم باعث ناراحتیتون و غصه تون نشده باشم که دیگه کارنامه عذاب پر پر شده

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ـ به گفته خودتان نفرات در املاک شاهد تعهدات صاحبخانه و شما بوده اند. در اولین قدم با نوشتن اعتراضات تود و تعهدات اجرا نشده صاحبخانه و عدم پیگیری توسط املاک محل تنظیم قولنامه در قالب یک نامه به اتحادیه یا صنف بنگاهداران مراجعه کنید و در قدم بعد در صورت عدم حصول نتیجه مستند به حق فسخ قولنامه دادخواست فسخ و مطالبه وجه کنیدو حتی خسارات خودرا مطا لبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر دقیق مدارک و مستندات باید بررسی گردد