مشاوره حقوقی رایگان - نسخه برداری یک اثر برای استفاده شخصی

سلام پاینده سلامت باشید
سوالی داشتم در مورد ماده 11 قانون مولفین که بدین شرح
ماده 11 - نسخه‌ برداری از اثرهای مورد حمایت این قانون مذکور در بند 1 از ماده 2
و ضبط برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی فقط در صورتی که برای‌ استفاده شخصی و غیر
انتفاعی باشد مجاز است.
راستش جوابم به طور واضح نگرفتم یعنی با توجه به این بخش از قانون من میتونم از یه نفر مثلا یه دوست یا کس دیگه ای که اثر نشر داده برای خودم و استفاده شخصی نسخه برداری کنم حتی اگه صاحب اون اثر حق تکثیر در مورد اثر محفوظ دونسته چنانچه فقط برای استفاده شخصی باشه نه نشر تکثیر یا به نام زدن این انواع کار ها که جرم هستند مثلا. استفاده شخصی از یک بسته علمی
اصلا در حالت کلی جای تو قانون هست که مستقیما و شفافا استفاده از اثرات کپی شده توسط عده ای به جز مالک صاحب اثر جرم بدونه قابل پیگیری باشه یا نه رو کار ندارم فقط به عنوان یک جرم مستقیم یا غیر مستقیم که به کسی بسته کپی نشر داده شده. توسط دیگران استفاده میکنه ربط داشته باشه با توجه به این که نظر دین (طبق نظر مرجع خودم) در این موضوع اطاعت از قانون
ممونم از امکانی که فراهم کردید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
قانون حفظ حقوق مولفین ومصنفین وقانون پدید اوردگان نرم افزارهای رایانه ایی ودیگر قوانین حقوق مادی ومعنوی تولید کننده را در نطر گرفته است