مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام
شوهرم به من خیانت کرده و با زن دیگری ارتباط نامشروع دارن، من فهمیدم و باهاش دعوا کردم رفت خودکشی کرد که بعد عمل خوب شد حالا من میتوانم حق طلاق داشته باشم و حضانت دخترم هم بگیرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات کنید.حضانت دختر تا هفت سالگی با مادر است .

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
بدون اثبات جرم رابطه نامشروع و سایر دلایلی که حکایت از عسر و حرج شما نماید احتمال موفقیت شما در پرونده طلاق بسیار کم است
برای توضیحات بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله امکانپذیر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورت در صورتیکه عسروحرج خود را اثبات نمایید می‌توانید طلاق بگیرید،حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر باید ابتدا رابطه نامشروع زوج در دادگاه ثابت بشود و سپس

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خودکشی میتواند از عوامل عدم تعادل روحی باشد و از جمله موارد عسر و حرج محسوب شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت اثبات رابطه نامشروع و عدم تعادل روانی و در واقع عسرو حرج می توانید جهت طلاق اقدام نمایید
حضانت فرزند تا 7 سال با مادر است و از 9 به بعد خودش تعیین می کند با چه کسی زندگی کند

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام با توجه به شرایط که فرمودید واینکه ایشون به عملش پی برده در تصمیم تان عجول نباشید و به فکر فرزند هم باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه نامشروع در دادگاه کیفری ثابت بشه تحت شرایطی می توانید طلاق بگیرید و حضانت فرزند را به شما می دهند

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،ابتدا می بایست رابطه نامشروع ثابت شود.
حضانت فرزند تا 7سالگی با مادر است.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام درصورت اثبات رابطه نامشروع ميتوان بدليل عسر و حرج حاصله دادخواست طلاق داد