مشاوره حقوقی رایگان - امتناع کارفرما از دادن نامه عدم نیاز

با سلام
من به مدت 2 سال و نیم در شرکت بزرگ و سهامی عام مشغول به کار بودم بعد از اتمام قرارداد در تاریخ 30 شهریور 1400 بدلیل جو بد محیط کار نخواستم که همکاری کنم.
درخواست نامه عدم نیاز از شرکت رو دادم (با توجه به اینکه تمام همکارهای قبلی نامه عدم نیازشون رو گرفتن و شرکت مشکلی در ارایه نامه نداره)، ولی بدلیل اینکه مدیر من با من مشکل داره نامه عدم نیاز رو نگه داشتن و تایید نکردن هنوز، وقتی با مدیر بالاسری پیگیری میکنم میگه نامه منوط به تایید مدیرتون هست...حالا من نمیدونم که آیا شکایت کنم از شرکت یا خیر...
با توجه به اینکه من نمیخوام به مدیر خودم تماسی بگیرم و اینکه شرکت داره اذیت میکنه میگن نامه رو میدیم ولی مدیرت باید تایید کنه... آیا راهی هست که من بتونم به شرکت بفهمونم که باید نامه رو بده وگرنه من شکایت میکنم...ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی که خودت قطع همکاری کردی حق بیمه بیکاری نداری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر همکاری شما واخراج شما غیر ارادی نبوده لاجرم باید رضایت مدیریت خود را اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما به اختیار ترک کار کنید نامه عدم نیاز نمی دهند و در صورت شکایت نیز فایده ای ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،شما ترک کار کردید حال به علت محیط بد یا هر چه با عدم نیاز که شرکت بیرون میکند و بیمه بیکاری به آن تعلق میگیرد تفاوت دارد.