مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه

سلام یک خانه اجاره دادم چون مشکل مالی دارم قصد فروش دارم موعد قرارداد هم تمام شده، اول مستاجر اجازه بازدید نمیده دوم صاحبخانه اگر منزل دیگری غیر از این خانه داشته باشه میتوانه حکم تخلیه بگیره باتوجه به مصوبه کرونا،باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صاحب خانه منزل دیگری نداشته باشد با اعلام نیاز شخصی می تواند دستور تخلیه بگیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که شرایط لازم را داشته باشد امکان تخلیه وجود دارد

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
خیر مگر آنکه فرزند پسر متاهل جنابعالی که دارای ملک شخصی نیست قصد سکونت در آن خانه را داشته باشد
در غیر اینصورت با مستاجر توافق نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورت تحقق شرایط تخلیه انجام خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. طبق مصوبه ستاد کرونا قرارداد اجاره با افزایش 20 یا 25 درصد اجاره بها به صورت خود به خود تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات ( اگر موجر خودش مستاجر باشد ، در صورت فروشندگان و انتقال سند در دفترخانه ، در صورت ازدواج فرزند ذکور موجر و تنظیم عقدنامه دفتر ازدواج ، در صورت اثبات نیاز شخصی موجر و ...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
در صورت انتقال تخلیه داده میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر امکان تخلیه با توجه به مصوبه ستاد کرونا در شرایط استثنائی است که در این متن دیده نمی شود.