مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در ثبت سند

سلام، وقت بخیر
بنده یک واحد اپارتمان پیش فروش سال 97خریداری کردم که زمان ثبت سند مرداد 1400 بوده و سازنده اعلام کرده چند ماه دیگر سند اماده است، من طبق تاریخ قرارداد به دفترخانه نرفتم که گواهی عدم حضور بگیرم ایا راهی وجود دارد که بتوانم مطالبه خسارت کنم؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام میتوانید جهت تعیین موعد دفترخانه اظهارنامه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا برای خسارت تاخیر در انجام تنظیم سند باید گواهی عدم حصور اخذ نمایید. بدون ان اخذ خسارت میسور نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علی الاصول نمی توانید خسارت قراردادی متدرج در قرارداد را مطالبه کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر در قرارداد خسارت وجه التزام روزانه ، در صورت عدم انتقال سند در موعد مقرر ، ذکر شده باشد شما میتوانید مطالبه خسارت نمایید و