مشاوره حقوقی رایگان - هيئت تصفيه

با سلام و احترام
آيا عضو هيئت تصفيه يک شرکت تعاوني در حال انحلال، ميتواند به ميزان طلب خود از شرکت، از اموال غير منقول شرکت (مثلا زمين) تهاتر و جايگزين نمايد؟ (قابل ذکر اينکه 1-مجمع قابل تشکيل نيست 2- اين عضو هيئت تصفيه، از اعضاي تعاوني بوده که توسط اداره تعاون بعنوان هيئت تصفيه نيز تعيين شده )

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله مدیر تصفیه شرکت در حال تصفیه ،
می تواند طلب طلبکار را با دادن اموال شرکت به طلبکار ، تهاتر نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مستنداتی دال بر بستانکار بودن ارائه داده باشد بله