مشاوره حقوقی رایگان - ارث محجور

با سلام عمه من به علت الزایمر در تیر 98 با رای دادگاه محجور گردید که در ان زمان فقط یک خواهر و یک برادر داشت خواهر قبل از ایشان در اذر 98 فوت کردند بعد از فوت مرحومه عمه ایا خواهر نیز جزء وارث حساب می شود یا خیر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قاعده ارث وراث حین الفوت مرحوم عمه تان از ماترک ایشان ارث خواهد بود لذا خواهر وی که قبل از ایشان فوت نموده است ارثی نخواهند برد