مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث فرد محجور

سلام وقت بخیر
ارثیه فرد محجور که پدر و مادر فوت کرده اند و تحت قیومیت یکی از خواهران است، چگونه تقسیم میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطابق قاعده ارث تقسیم در دادگاه انجام خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید قیم دادخواست دهد برای گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سهم الارث محجور را تحویل قیم می دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطابق قواعد ارث تقسیم می شود ابتدا باید قیم دادخواست دهد برای گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید