مشاوره حقوقی رایگان - سلام برادر محجوری دارم

بعد از فوت پدرم برادرم مقداری ارث گرفت و خواهرم قیم برادرم شده و حقوق بازنشستگی پدرم هر ماه به حساب برادرم واریز می‌شود حالا با این شرایط بعد از فوت برادرم اموالش به چه کسی می‌رسد ? خواهرم که قیم برادرم بوده یا من که تنها برادرش هستم ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظردقیق حقوقی قابل بررسی می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ماترک متوفی ، به همه ورثه متوفی خواهد رسید