مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج

ایا میشود محکوم حقوقی را ممنوع الخروج کرد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " تا چه محکوم حقوقی باشد ؟ مثلاً بدهکار مالیاتی تا سقف خاصی و یا محکوم دعاوی خانوادگی همچون مهریه و نفقه و ... باشد ؟ ممنوع الخروجی مشمول همه دعاوی حقوقی نمی شود مگر تعدادی انگشت شمار .

یک وکیل

با سلام به موجب ماده 23 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی بله می توان محکوم علیه را ممنوع الخروج کرد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توان
شما می توانید جهت مشاوره بیشتر و یا مطالعه پرونده با بنده و یا همکاران محترم تماس بگیرید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فرمایش جناب گنجی.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پس از صدور حکم قطعی و در زمان اجرای حکم میتوانید درخواست ممنوع الخروجی محکوم علیه را ارایه نمایید