مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477

با سلام و عرض ادب
قاضی تجدید نظر رای دادگاه بدوی را تغییر داده بنده ماده 477 پیگیر شدم بعد از جلسه مردمی چهارتا از قضات محترم به نفع بنده پرونده را امضا کردند اما قبل از ارسال پرونده به تهران مجدد ماده 477 بنده رد شد .در دادگاه هیچکس پاسخ بنده نمیدهد که دلیل این رد کردن چی هست.از طرفی با هر وکیلی که صحبت میکنم حق به بنده میدهند .حتی رای دادگاه بدوی و کارشناس دادگستری و چهارتا قاضی در جلسه مردمی همه به نفع من بوده .منتهی قاضی تجدید نظر کاملا محرز هست که با طرف مقابل بنده ساخت و پاخت کردند.حتی یکسال پرونده منو راکد نگه داشت و واسه ماده 477 ارسال نمیکرد.لطفا راهنمای بفرماید که باید چکار کنم.بخدا پرونده و مشکل من انقدر ساده هست که افراد عادی هم تشخیص میدهند که رای منو خراب کرده.البته با اهل فن و وکیل ها خبره هم مشورت کردم و حتی با قاضی بازنشسته و همگی صحبتشان این هست که قاضی تجدید نظر مشکل دارد.در ضمن همین قاضی چندین پرونده دیگر هم مثل بنده خراب کرده .اما نمیدانم چرا تا حالا کاریش نکردند و کسی راه به جای نبرده.لطفا راهنمایی کنید.
صحبت قاضی تجدید نظر در دادگاه همیشه این بود که وکیل درست بگیر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت تمایل تماس بگیرید یک بار دیگر مراتب و بررسی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای اعمال ماده 477 ، به نزد رئیس دادگاه تجدیدنظر استان مراجعه نمایید و