مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

با سلام. بنده به میزان نیم دانگ از یک ملک کلنگی مسکونی (40 سال ساخت ) و دارای سند رسمی
می باشم و ضمنا با 5 نفر دیگر در ملک شریک بوده ((که دو نفر از مالکین چند سالی است ملک را اجاره داده
و هیچ گونه پرداختی به من ندارند نه سهم مرا میخرند و نه کل ملک را میفروشند تا هر شخص مبلغ سهم خودش را بردارد))
به این علت به اداره ثبت مربوطه مراجعه و دادخواست افراز و فروش ملک مشاع را درخواست دادم.
که اداره ثبت بعد از گذشت 7 ماه و دادن اخطاریه به کلیه مالکین و با حضور کارشناس حقوقی اداره ثبت تصمیم بر عدم افراز ملک مورد نظر گرفتند.
بعد از چند روز اداره ثبت نامه ای به بنده برای شهرداری دادن که شهرداری هم باید
نظر خود را در رابطه با افراز یا عدم افراز ملک مورد نظر بدهد که اگر شهرداری تصمیم بر عدم افراز بگیرد گواهی عدم افراز از اداره ثبت صادر و ملک به مزایده گذاشته شود و بعد از مراجعه به شهرداری و بعد از بازدید کارشناس شهرداری از ملک و تایید عدم افراز ملک گفتن باید به واحد املاک شهرداری مراجعه کنم،
اما کارشناس املاک شهرداری میگه :چون ملک دارای عقب نشینی از سمت کوچه معبر است
باید کلیه مالکین را به محضر اسناد رسمی ببرم و تعهد بر رعایت عقب نشینی و همچنین واگذاری
این مقدار به شهرداری را بدهیم. در صورتیکه تعهد بدهیم جواب نامه اداره ثبت را میدهند در غیر این صورت
جواب نامه توسط شهرداری داده نمیشه.
الان که من با توجه به اینکه از 5 نفر مالکین شکایت کردم خب معلومه در محضر برای تعهد و واگذاری عقب نشینی به شهرداری حاضر نمیشند.
الان باید از شهرداری شکایت کنم که جواب یه نامه اداری را نمیدهد یا از 5 نفر مالکین که بخاط عدم تعهد در محضر اسناد رسمی حاضر نمیشن؟
لطفا راهنمایی کنید
با کمال تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نمی توانید از سایر شرکا شکایت و ایشان را مجبور به تعهد نمایید و سایر شرکا مجبور به دادن تعهد نیستند
و باید از شهرداری شکایت نمایید