مشاوره حقوقی رایگان - عدم قرار نگرفتن ابلاغیه در ثنا و در مورد اقساط تعدیل تقسیط مهریه

سلام وروز بخیر من در دادگاهی که دز مورد تعدیل تقسیط مهریه در مورخ 7/10/99داشتم رای اینگونه صادر شد هر ده ماه یک عدد سکه دریافت کنم و با اعتراص به دادگاه تجدید نظر همان رای مورخ 21/10/99 قطعی شد وبنده اولین سکه رو در 26/10/99گرفتم. الان میخوام بدونم ایا ده ماه اینده چه ماهی میشود ایا باید 26ابان1400دریافت کنم ویا 26اذر1400یعنی ده ماه باید تمام شود ووارد ماه یازدهم شوم سکه را دریافت نمایم یا نه همون ماه ده باید دریافت کنم؟
سوال دوم اینکه بنده در دادگاهی که حکمم صادر گردید تاریخی که حکم تنطیم شد هر چه تو ثنا مشاهده میکنم اون تاریخ واون حکم وجود ندارد وتاریخهای قبل و بعد ان موجود میباشد در صورتیگه قبلا بود در ثنا و من از طریق پیامکی که اومد برام تونستم حکمم را مشاهده کنم ولی الان نه اون حکم نه حکم رای دادگاه تجدید نظرم هیچ کدام در ثنا قرار ندارد. علت چیست. بازم میگویم که قبلا موجود بودن اکنون نیستند. ممنونم از راهنمایی و کمکتون