مشاوره حقوقی رایگان - پیامک قرار نهایی صادر شد ...

سلام خسته نباشید.....
از ما یه بنده خدا شکایت کرده بود و جلسه های اول رای به نفع اونا بود ولی در دفاعیات ما که کتبی نوشتیم با کلی بند قانونی گذاشتیم داخل پرونده و ابلاغ اومد که به دلیل فلان و غیر عمدی بودن و غیره .. که ابلاغ آخر بود که حضور داشتیم بعدش دوباره شفاهی رفتیم سوال کردن و بعدش که دوهفته گذشت که برامون پیامک پرونده شماره فلان در ردیف فرعی 1 در شعبه فلان قرار نهایی صادر شد این پیامک آخر بهمن ماه اومد و تا الان هیچ ابلاغی نیومده تو سایت ثنا تو برج 1بود رفتم دادگاه پرسیدم از مشاوران گفتند صبر کنید میاد تو سایت الانم 3ماه بیشتر نیومده یعنی پرونده بسته شده میتونیم بریم جواز کسبی که گذاشتیم بگیریم

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
اگر رای به نفع شما صادر شده باشد جواز کسب رفع توقیف شده و نیاز به حضور شما نمی باشد.
برای اطلاع از پرونده به شعبه مراجعه نمایید.