مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از مدرک جعلی

سلام بنده تحصیلکرده رشته کشاورزی هستم و 3 سال مدرک حسابداری بازار کار رو گرفتم و مشغول انجام کارهای حسابداری هستم دو هفته
پیش بدلیل مشکلات با مدیر عامل ترک کار کردم حالا خواهرزاده مدیرعامل که با ما کار می‌کرد از روی لج و جواب ندادن تماس‌های بنده رفته شاکی شده که این آقا اصلا حسابدار نیست در صورتی که محل ما با جواز کسب اداره می‌شود و ایشون شکایتش شخصی حساب میشه و آیا این شکایت مسموع می باشد یا خیر ؟ تشکر

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام؛ دوست عزیز اطلاعاتی که داده اید کافی نیست؛ اولاً باید مشخص فرمایید که آیا در هنگام استخدام ، هیچگاه این ادعا را داشته اید که دارای مدرک حسابداری بوده اید یا خیر و ثانیاً باید مشخص فرمایید که شاکی چه نوع شکایتی را علیه شما مطرح نموده و ثالثا باید مشخص فرمایید که این شکایت را در کدام مرجع طرح نموده (مراجع کیفری دادگستری یا مراجع اداره کار) ولی به عنوان یک راهنمایی کلی باید بگویم که چنانچه شما در هنگام استخدام و همچنین پس از استخدام، ادعای داشتن مدرک حسابداری نداشته اید، در اینصورت اصولاً شکایت شاکی مسموع نخواهد بود مگر اینکه شما سابقاً به دروغ ادعای داشتن مدرکی خاص یا تخصصی خاص که فاقد آن بوده اید را داشته باشید که در اینصورت ، موضوع وصف کیفری خواهد داشت .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه ادعایی از جانب ایشان باید مستند به ادله اثباتی متقن و محکمه پسند باشد در غیر این صورت ایشان را خواهد شد