مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث در زمان حیات

باسلام
پدر بزرگ بنده در زمان حیات زمینی به عنوان ارث به صورت قولنامه ای با ذکر سهم الارث به پدر من واگذار کردن و پدر بنده با همان خط سند منگوله دار گرفتن.
الان بعد از فوت ایشان بقیه ی اموال ایشان چگونه بین پدرم و خواهرانش تقسیم میشود؟
آیا آن زمین به عنوان ارث حساب میشود یا اینکه کسی که در حین حیات است نمیتواند ارث تقسیم کند و به صورت هدیه حساب میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ملکی که در زمان حیات به پدر شما واگذار شده جز ماترک نیست ومتعلق به شخص پدرتان است وباقی اموال به نسبت دو به یک بین پسر ودختر تقسیم خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید دید تحت چه عقدی به پدر شما منتقل گردیده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زمین مورد نظر جزو ماترک محسوب نمی شود