مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری بازنشستگی

با سلام پدر بنده چهل سال پیش مرحوم شدن و حقوق ایشون بین من و مادرم تقسیم شد «نیروهای مسلح،ارتش» بعد از چهار سال مادر هم فوت کردن وقتی به ساتا مراجعه کردم برای ابطال دفترچه مادرم گفتند که کلا حقوق مادرم قطع میشه و به حقوق من اضافه نمیشه در حالیکه قبلا اینجوری نبود آیا این موضوع صحت دارد؟ و اگر صحت دارد از کجا پیگیری کنیم؟ ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله‌ چنین است از ارگان مربوطه چرای اش را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود با از طریق مرجع مربوطه پیگیری نمایید .