مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر توسط دختر مجرد

با سلام
آیا دختر مجرد که قبل و بعد از فوت پدر شاغل و بیمه دارد و زیر نظر بیمه پدر نیست، پدرش فوت کرده و حقوق پدر به مادرش رسیده است آیا اگر دختر بعد از چند سال از فوت پدر از شغلش بیاد بیرون تا حقوق پدر را بگیرد، آیا مادر باید رضایت دهد و امضا بزند و کاری انجام دهد؟ در ضمن پدر بازنشسته ارتش بودند.
آیا امکان دارد با این که از نظر قانونی حقوق به دختر تعلق میگیرد حقوق را ندهند و اذیت کنند؟ اگر نخواهم کارم به شکایت برسد و حقوق را حداکثر بعد از دو ال سه ماه دریافت کنم، چی کار کنم چون یکی از آشنایان گویا کارش به دو سال کشیده و خیلی اذیتش کردند.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با كارگزيني حتما مشورت نماييد