مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر و دختر

با سلام خسته نباشید پدر من فوت کرده مادرم حقوق شو میگیره آیا من میتوانم از حقوق پدرم رو دریافت کنم در ضمن شوهر من فوت کرده و شوهر مرحوم هم حقوق داشت

پاسخ ها :

شرایط دریافت حقوق پدر توسط دختر حقوق مستمری پدر به دختر مستمری پدر به دختر بیوه دریافت دو مستمری همزمان مستمری بازماندگان قوانین دریافت مستمری بازماندگان مستمری