مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی پدر به دختر

سلام. من مجرد هستم ( دختر) پدر و مادرم از هم طلاق نگرفتن ولی جدا از هم زندگی میکنن. میخواستم بدونم اگر از طریق دادگاه اقدام کنم چه مقدار از حقوق پدرم به من میرسه؟
پدرم هم بازنشسته ارتش هست و هم آموزش پرورش و مجموع حقوقش 12 میلیون هست.

پاسخ ها :

حقوق بازنشستگی پدر به دختر مجرد دریافت حقوق پدر توسط دختر مجرد حقوق پدر به دختر حقوق بازنشستگی