مشاوره حقوقی رایگان - صیغه 99 ساله بجای عقد دائم

باسلام اگر دختری به علت بیمه نبودن همسر آینده برای برخورداری از حقوق و بیمه پدر مرحومش بجای عقد دائم صیغه 99 ساله کند آیا مدرکی دال بر محرمیت داده میشود که زوجین بتوانند از هتل استفاده کنند؟ در اینصورت این مدرک ثبت میشود و قابل پیگیری است؟ اگر شرط نفقه و شرط وکالت حق بذل برای دختر درج شود ، ثبت رسمی اتفاق میافتد؟ و در این صورت بیمه متوجه میشود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ازواج موقت نیاز به ثبت ندارد البته در صورت تمایل ثبت میشود و ثبت ان میتواند باعث قطع شدن مستمری شود جهت اجازه هتل به اماکن با صیغه نامه مراجعه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که این ازدواج ثبت گردد مستمری شما قطع خواهد شد